NY KURS FINNS ATT BOKA I BUTIKEN. 12 PLATSER.

Introduktionskurs Intensiv på CrossFit Unique i Tyresö


Pga stort intresse av vår introduktionskurs släpper vi nu ett nytt kurstillfälle som vi kallar Intensiv, lika många timmar som tidigare kurs men färre tillfällen att skriva in i kalendern.


Under 8 timmar kommer vi att med teori och praktik lotsa dig in i CrossFit världen och förhoppningsvis väcka nyfikenhet och träningsglädje.


CrossFit är ett styrke- och konditionsprogram baserat på ständigt varierade funktionella rörelser ofta utförda under hög intensitet. Då varje rörelse finns i många svårighetsgrader så kan alla nivåer träna sida vid sida, såväl nybörjare som tävlings-atlet, ung som lite äldre....


Kurstillfällen; kursen består av introduktion och tre rena “nybörjarpass” och två tillfällen där du deltar i ett vanligt Basic-pass men där vi då har en separat coach för att ta hand om er:


Söndag 3/3 kl 11:00-13:00 - Hela gruppen

Tisdag 5/3  kl 19:30-21:30 - Hela gruppen

Torsdag 7/3 kl 17:15 eller 18:30, Delad grupp - deltagande i schemalagt pass

Söndag 10/3 kl 11:00-13:00 Hela gruppen

Torsdag 14/3 kl 17:15 eller kl 18:30, Delad grupp - deltagande i schemalagt pass


Pris: 1 000 kr/ Deltagare

12 platser


Bokning av kursen görs direkt på hemsidan. https://crossfitunique.com/boka-pass. Skapa konto eller logga in via ditt Facebook-konto - tryck sedan på butik och lägg “Introduktionskurs "Intensiv" Feb -19” i kundvagnen.

Betalning sker innan kursstart och betald kursavgift återbetalas inte.


Frågor om kursen skickas till info@crossfitunique.se

Det går också bra att skriva till oss på Facebook messenger.


Om du, inom en månad efter avslutad kurs, väljer att bli en del av vår gemenskap, rabatterar vi halva kursavgiften vid köp av halvårskort och hela kursavgiften vid köp av helårskort!


Varmt välkomna till vår fina träningsanläggning, där vi alltid gör vårt yttersta för att alla ska trivas och utvecklas i sin träning.


Hoppas vi ses!

Team CrossFit Unique

Adress: Radiovägen 2D, Tyresö. Parkera framför lokalen.