logopng

CrossFit Unique öppnades januari 2013 på Sikvägen 25 i Tyresö och drivs sedan 2018 av Pelle Gull.
Från den 29 Oktober 2018 flyttar CrossFit Unique till ny adress - Radiovägen 2D i Tyresö.

Tillsammans med oss förbättrar du din kondition, din kroppskontroll och din kapacitet att utveckla styrka.
Träningspassen består av konstant varierande funktionella rörelser som mestadels utförs under hög intensitet. Vissa pass genomförs dock med lägre intensitet med andra fokusområden såsom exempelvis teknikträning och kroppskontroll.

Tid är en ofta närvarande komponent. Antingen tävlar du med dig själv eller träningskompisar om att genomföra givna antal repetitioner på kortast tid eller att genomföra så många repetitioner/varv av övningar som möjligt på given tid. Följande är exempel på övningar och redskap som de olika passen kan bestå av: Medicin boll, Löpning, Kettlebell, Rodd, Pull-ups, Dips, Armhävningar, Handstående, Bänkpress, Muscle-ups, Sit-ups, Romerska ringar, Box Jumps, Burpees, Repklättring, Hopprep m.m.

Hos oss lär du dig även bemästra Deadlift, Squat, Strikt-press, Push-press, Push jerk, Split-jerk, Power-clean, Hang-clean, Squat-clean. De är alla grundövningar för att sedan med god form och teknik klara av Olympiska lyft så som Clean & Jerk och Snatch.
Grundtanken med träningsformens ständiga variation är att göra dig förberedd  för det oförutsägbara och att genomföra det vanliga ovanligt bra.

Vi tar endast emot ett begränsat antal medlemmar så att alla får personlig träning av utbildad personal på plats. Vi lägger stor vikt på att skapa god  stämning i boxen (klubben). Gemenskapen och klubbkänslan bidrar till att alla pushar varandra, hjälps åt och delar med sig av sina kunskaper.

Eleiko är vår samarbetspartner vilket garanterar att all vår utrustning håller högsta kvalitet. Eleiko har i drygt femtio år varit världsledande inom internationell tyngdlyftning. 1963 användes deras utrustning för första gången i ett internationellt mästerskap och sedan dess har det satts över 1000 världsrekord med Eleikos skivstänger.

För mer detaljerad information eller frågor så är du välkommen att maila oss på info@crossfitunique.com


Vänliga hälsningar, Team Unique